لازم است اشاره کنم که در ابتدای راه به دلیل تقاضای بیش از حد بازار نیاز به استخدام نیرو داشتم و با گذشت زمان و استقبال مردم از محصولات مجموعه ام شروع به جذب نیرو بیشتر کردم و توانستم دست کمک برای بهبود وضعیت زندگی بیش از 100 نفر باشم و از این بابت شکرگذارم، در ادامه برخی محصولات که توسط تیم حرفه ای ما تولید شده است را به حضورتان معرفی خواهیم کرد.
پاپریکا مجارستانی
پاپریکا مجارستانی را از ترکیب چند ماده مختلف و کاملا تازه تولید می کنند و به همین دلیل مواد تشکیل دهنده آن خیلی تنوع دارد تولید کننده ها می توانند ترکیبات لازم را به سلیقه خود تغییر بدهند و طعم های به روزتری را هم به وجود آورند.بهترین مواد اولیه در این رابطه فلفل دلمه های رنگی در سایزهای بزرگ یا کوچک هستند که معمولا بدون دانه و کلاهک باید استفاده شوند در واقع افراد پیش از خشک کردن و آسیاب نمودن این تولیدات گیاهی باید قسمت های اضافی مانند تخم ها و شاخه ها را از هرکدام جدا کنند.انتخاب هر رنگ از این میوه ها باعث ایجاد شیرینی یا تندی زیاد نمی شود چون طبع آن ها یکی است و مزه تقریبا تلخی دارند تنها مدل های سبز رنگ تلخی بیشتری دارند که مصرف کنندگان مقدار کمتری از آن ها را برای تهیه پاپریکای اصل اضافه می کنند. به جز این تولیدات از مواد دیگری هم استفاده می شود یعنی به کار بردن فلفل تند قرمز و سیاه هم خیلی مهم است این اجناس را به عنوان کالاهایی آتشین و تاثیرگذار می شناسند زیرا که طعم قوی تری دارند و برای بهتر کردن مزه های دیگر انتخاب می شوند.
پاپریکا کافه
پودر پاپریکا امروزه بسیار پر فروش می باشد و در فروشگاه ها پاپریکا کافه به آسانی قابل دسترسی است ، نمونه های خارجی و ایرانی آن در بازار موجود بوده و در کشور ما نیز این محصول تولید می شود، اما ممکن است پاپریکا دودی به آسانی قابل دسترسی نباشد و به راحتی نتوانید آن را خریداری نمایید، پودر پاپریکا در بسته بندی ها و طعم های مختلف وجود دارد. که هر کس بنابر سلیقه ای که دارد خریداری می کند، ذائقه و طبع هر شخصی با شخص دیگر متفاوت است به گونه ای که ممکن است یک نفر عاشق غذاهای تند باشد و یکی دیگر غذاهای ترش و یا شیرین دوست داشته باشد ، به این افراد مژده می دهیم که اصلا نگران نباشید چرا که انواع پودر پاپریکا مناسب به سلیقه شما وجود دارد .
پاپریکا مایع
و در انتهای این مقاله می خواهیم به ذکر مشخصات یکی از بی نظیرترین ادویه هایی که علاوه بر طعم ویژه خود موجب رنگ دهی به غذاها می شود یعنی پاپریکا مایع یا فلفل قرمز تند بپردازیم و از این جهت شرایط فروش آن را نیز برای شما بیان نماییم.لازم به ذکر است پاپریکا مایع به رنگ نارنجی و قرمز بوده که کمی شیرین تر از نوع معمولی آن است و با دارا بودن پلی سوربات به آسانی در روغن حل می شود. لازم به ذکر است در پاپریکا مایع ماده ای به نام اولئورزین وجود دارد که قدرت رنگ دهی بالایی داشته و با دارا بودن این رنگدانه ها شاهد تغییر رنگ غذا به منظور تزیین بهتر آن می باشیم. در واقع پاپریکا مایع دارای ph حدود 4 الی 11 می باشد و از طرفی در برابر دما و اسیدها دارای پایداری است.