من برای برای ارزش دادن به کسب و کار خود، فقط به پول فکر نکردم بلکه کیفیت محصولات و خدماتی را نیز که قرار بود به مشتریان خود ارائه دهم مد نظر قرار دادم تا در زمینه ادویه جات موفق عمل کنم تا مشتری حاضر باشد برای محصول من پول بدهد.
پودر پاپریکا
پودر پاپریکا چیست؟بسیاری از افراد معتقد هستند که پاپریکا هم مثل نمک و فلفل، یکی از ادویهجات ضروری برای دست کردن غذا است که باید در هر آشپزخانهای وجود داشته باشد و کیفیت نقش مهمی در قیمت پودر پاپریکا دارد اما این ادویه محبوب و خوش عطر چیست؟ پاپریکا یک ادویه خوش عطر و طعم و کمی تند به رنگ قرمز است که از انواع مختلف فلفلها تهیه میشود؛ به عنوان مثال، فلفل قرمز، فلفل دلمهای و فلفل تند. این ادویه در حقیقت متعلق به کشور مجارستان است و در آن از 8 مدل فلفل با درجات متفاوتی از عطر و طعم و تندی استفاده میشود. مردم مجارستان، پاپریکا را بیشتر در یکی از غذاهای ملی خود به نام «گولاش» استفاده میکنند. با این حال، امروزه ادویه پاپریکا در غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد.
سه مدل از محبوبترین مدلهای ادویه پاپریکا عبارتند از: پاپریکا شیرین، پاپریکا تند، و پاپریکا دودی. این ادویهجات در اکثر فروشگاههای مواد غذایی موجود هستند و شما میتوانید بر طبق سلیقه خود، از بین آنها انتخاب کنید. اگر طعم تند غذاها را دوست دارید، میتوانید پاپریکا تند را با پاپریکا شیرین مخلوط کرده و داخل غذاهای خود بریزید.
نعنا فلفلی
نعناع فلفلی گیاهی معطر و از گونههای معروف نعناع است که از پیوند نعناع آبی و نعناع زینتی یا تند بهوجود آمده است. قیمت نعنا فلفلی نیز بسته به کیفیت آن متفاوت است این گیاه دارای برگهای سبز تیره و خوشبو است و ۶۰ تا ۹۰ سانتیمتر رشد میکند. نعناع فلفلی برای اضافه کردن عطر یا طعم به مواد غذایی، محصولات آرایشی، صابونها، خمیردندانها، دهانشویهها و سایر محصولات بهکار میرود و ممکن است برخی مصارف دارویی نیز داشته باشد. برگهای نعناع فلفلی (منتا پیپریتا) میتوانند بهصورت خشک یا تازه در تهیهی چای بهکار روند. نعناع فلفلی که در اصل بومی اروپاست، امروزه در سراسر جهان کشت میشود. روغن آن در کنار روغن اسطوخودوس، یکی از پرکاربردترین روغنهاست.
نعناع فلفلی میتواند بهشکل برگهای خشک یا تازه موجود باشد که در غذا یا بهعنوان چای بهکار میروند. از روغن ضروری یا اسانس این گیاه در تنتورها (مایعی که از تأثیر الکل یا اتر بر جوهرهای مواد گیاهی یا حیوانی یا معدنی بهدست آید) مرهمهای سینه و کرمها استفاده میشود. همچنین میتواند بهشکل کپسول روکشدار رودهای نیز مصرف شود این کپسولها پس از بلعیدن در داخل روده باز میشوند.
سماق شیراز
بهترین نوع سماق، سماق قهوه ای است. که به سماق شیراز معروف میباشد. قیمت سماق شیراز از تولید کننده بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشدو سماق قهوه ای از نظر طب سنتی دارای طبع سرد و خشک است. این گیاه درختچه ای کوهستانی است که پودر میوه آن از قدیم به همراه غذاهای گوشتی همچون کباب مصرف میشده. که علاوه بر طعم مطبوع باعث کاهش چربی خون و اوره می شود. اثرات کاهنده چربی خونی سماق از نظر علمی مورد تائید قرار گرفته است. و برای کسانی که چربی خون دارند توصیه میشود. سماق سرشار از پتاسیم، منیزیوم، کلسیم و فسفر میباشد. انواع تقلبی آن در بازار به وفور وجود دارد.
میتوانید پودر سماق قهوه ای را روی غذاهای خود بپاشید و یا اینکه آن را به صورت دم کرده مصرف نمائید. برای دم کردن سماق کافی است یک یا دو قاشق مربا خوری از آن را در یک قوری دم کرده و روزانه دو تا 3 استکان از آن مصرف کنید. اگر طعم دمنوش آن برای شما مطلوب نیست میتوانید با کمی عسل آن را میل نمائید.