اگر می خواهید سریعا به پول و ثروت برسید باید از گام های ساده شروع کنید و از تغییر کردن نترسید. من در ابتدای مسیر ثروتمند شدنم بسیار نگران بودم اما از زمانی که یک محصول خوب یعنی انجیر را انتخاب کردم سرعت رسیدن به ثروتم افزایش یافت و در مدت زمان کمی به یک فرد میلیاردر تبدیل شدم.
انجیر پیوندی
یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین تنقلات در میان خانواده های ایرانی انجیر است که نمونه های صادراتی آن در استهبان تولید شده و قیمت انجیر پیوندی نسبت به بقیه انواع آن بیشتر می باشد که علاقمندان این محصول حجمهای دلخواه خود را به صورت عمده و یا جزئی تهیه می کنند و برای مصارف مختلف آن را خریداری می کنند.
از آنجایی که انجیر سیاه خشک در بین افراد طرفداران زیادی دارد برخی از خانواده ها خودشان اقدام به تولید انجیر خشک می کنند تا از بهداشتی بودن محصول اطمینان کامل داشته باشند و برای خشک کردن انجیر تازه شرایط خاصی را مهیا می کنند.
انجیر سیاه
امروزه بهترین قیمت انجیر سیاه را به منظور خشک کردن با بهترین کیفیت انتخاب می کنند و به دست مشتریان خارجی و داخلی برسد چون این محصولات علاوه بر صادرات و ارسال به کشورهای خارجی در بازار داخلی نیز به فروش می روند و به واسطه کیفیت بالایی که دارند مشتریان زیادی دارند و با مقادیر بسیار زیادی به فروش می رسند.
انجیر در مناطق آسیای غربی و در کشورهای ایران، ترکیه و هند یافت می شود که از لحاظ شکل و ظاهر شبیه به گلابی خشک می باشد اما اندازه آن کوچک می باشد و در رنگهای سبز، بنفش، سفید، سیاه و زرد یافت می شود که علاقمندان به این میوه پر خاصیت برای نگه داری بهتر آن را خشک می کنند که به این طریق ماندگاری آن نیز افزایش می یابد.
انجیر آردی
برای آردی کردن انجیر، ابتدا باید انجیرهای تازه و سالم که به خوبی رسیده و شیرین می باشد را جدا کنید و با غلتاندن آن در آرد از چسبیدن انجیرها به هم خودداری کنید و به وسیله یک رشته نخ آنها را به هم متصل کنید و در مجاورت هوا و نور خورشید قرار دهید و به دلیل فرآیند تولید طولانی قیمت انجیر آردی گران می باشد.
آردی کردن یا خشک کردن انجیر هم به روش خانگی و هم به روش صنعتی قابل انجام است که در خانه هم به راحتی می توانید انجیرها را خشک کنید و در فصول سرد همراه آجیل و تنقلات میل کنید با توجه به علاقه زیاد ما ایرانیان از گذشته تا به امروز به مصرف انواع تنقلات علاوه بر مصرف روزانه و حتی در مراسمات، میهمانی ها، اعیاد، جشن ها و مناسبت های خاص مانند شب یلدا و عید نوروز مصرف می شود و با توجه به طبع گرمی که دارد تغذیه ای مناسب برای گرم نگه داشتن بدن در روزهای سرد می باشد.