با آماده کردن نارنگی شروع کنید. ابتدا از طریف مراکز فروش نارنگی عمده این محصول را خریداری کرده و پوست آنها را بگیرید، سپس آنها را به صورت ضربدری برش دهید، در ورقه های حدود ½ اینچ. قالب فر را با کره چرب کنید و شکر گرانول بپاشید. ورقه نارنگی را در کف قالب قرار دهید. از برش های کوچک برای پر کردن نقاط خالی استفاده کنید و مطمئن شوید که تمام سطح پوشیده شده است.
مواد خیس یعنی شیر، سرکه، وانیل و روغن را با همزن بزنید. در ظرف دیگری مواد خشک ( آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کنید. مواد خیس را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را به آرامی روی نارنگی های برش داده شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 360 درجه فارنهایت/180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی و پخته شوند. کیک را از قالب خارج کرده و روی آن را با مارمالاد داغ و آب شده بپوشانید. کار را با برگ های نعناع تازه تمام کنید.
درست کردن کیک نارنگی به یک روش آسان
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب فلن یا قالب کیک باندت را چرب و آردپاشی کنید. در یک فنجان مخلوط کن، تخم مرغ، نارنگی (بدون دانه از وسط نصف شده)، روغن و شکر را اضافه کنید. مخلوط کنید. شما می توانید با توجه به قیمت کشمش امروز، مقداری از این محصول را تهیه و داخل کیک خود استفاده کنید.
در یک کاسه متوسط آرد و بکینگ پودر را در صورت استفاده اضافه کنید. مخلوط نارنگی را داخل آرد بریزید و خوب مخلوط کنید.
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. قبل از برداشتن از تابه اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
نکات مهم برای خوشمزه تر شدن کیک نارنگی
اگر از لبنیات ایرادی ندارید، از شیر دیگری در این دستور استفاده کنید. از مخلوط آرد بدون گلوتن برای تهیه این کیک بدون گلوتن استفاده کنید. به منظور ترد تر شدن این کیک شما می توانید از قیمت لیمو ترش 1401 اطلاع پیدا کرده و مقدار کمی از این محصول را داخل کیک خود قرار دهید.
کیک نارنگی را با چسباندن یک سیخ یا خلال دندان از وسط آن تست کنید. سیخ نباید کاملا تمیز باشد، سپس کیک بیش از حد پخته می شود. روی چوب نباید خمیر مرطوبی وجود داشته باشد، اما چند خرده مرطوب اشکالی ندارد
به جای مارمالاد، می توانید روی کیک را با لعاب پرتقال نیز تزیین کنید. 2 فنجان شکر قنادی، 2 قاشق غذاخوری کره، 4 قاشق غذاخوری آب پرتقال و ½ قاشق چایخوری پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. بریزید و روی کیک پوندی خنک شده پخش کنید.
مایه لعاب حدود یک هفته در ظرف دربسته در یخچال یا چند ماه در فریزر باقی می ماند. قبل از استفاده آن را یک شب در یخچال قرار دهید.