من بزرگ شده قائنات هستم و در اینجا اکثر مردم مشغول کشت و کار گیاه زعفران هستند و درآمد نسبتا خوبی از این طریق دارند اما من همیشه دوست داشتم این محصول را مانند برخی افراد تجارت کنم و سود تجاری از این محصول ببرم. تا اینکه توانستم از طریق سایت تجاری که داشتم بیشتر شناخته شوم و مشتریان خوبی از شهرهای ایران و جهان داشته باشم و به درآمد بالا برسم. حال میخواهم کمی از این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهم.
زعفران سحرخیز
اگر اطلاعات کافی در مورد گیاهان دارویی داشته باشیم میتوانیم بفهمیم که در دوران بارداری چه گیاهی را باید مصرف کنیم و چه گیاهی را نباید مصرف کنیم و آیا جلوگیری ازبارداری چند ماهگی با زعفران امکان پذیر می باشد یا نه و یا فقط در حد حدس و گمان علمی می باشد. اگر در ذهنتان این سوال را دارید که چطور زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم، باید پاسخ داد که یکی از روشهای این کار میتواند چشیدن زعفران باشد. پیکروکروسین یک ترکیب طبیعیست که طعم زعفران را تعیین میکند.با چشیدن چند نخ زعفران میتوانید کیفیت زعفران را بررسی کنید. زعفران سحرخیز واقعی، طعمی خاکی و کمی تلخ دارد. بهعنوان یک قاعده کلی، به یاد داشته باشید که زعفران خالص بوی شیرینی دارد اما هرگز طعم شیرینی نخواهد داشت.
زعفران سرگل
در واقع زعفران سرگل اصل از پیاز زعفران به دست می آید که دارای پوشالی قهوه ای رنگ بوده و از آن در برابر عوامل خارجی حفاظت می کند. زعفران دارای ترکیباتی فوق العاده بوده و کیفیت آن معمولا با استفاده از تجهیزات پیشرفته ارزیابی می شود. همانطور که اشاره کردیم ایران بزرگترین تولید کننده زعفران در دنیاست اما علاوه بر ایران کشورهای دیگری نیز به تولید مشغول هستند. توصیه می شود همیشه زعفران ارگانیک سابیده نشده بخرید تا امکان تقلب در آن به حداقل برسد.
زعفران قائنات
یکی از با کیفیت ترین و بهترین نوع زعفران موجود در کشور زعفران قائنات می باشد که مراکز فروش معتبر در این شهر این محصول با کیفیت و مرغوب را در بسته بندیهای مختلف در بازار به فروش می رسانند. نکاتی درباره نگهداری زعفران:اگر زعفران آسیاب نشده را در یک ظرف محفوظ از هوا بریزید و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید، تا شش ماه اوج طعم خود را حفظ می کند.مانند سایر ادویه ها به نور حساس است، پس برای محافظت بیشتر بسته آن را در فویل بپیچید. به این ترتیب خراب نمی شود و با گذشت زمان کمتر طعم خود را از دست می دهد. در صورتی که زعفران آسیاب شده تهیه کردید آن را هم به همین روش نگهداری کنید. اما باید هرچه سریعتر مصرف شود زیرا پیشاپیش کمی از عطر و طعم خود را از دست داده است.