منظور از رشته و دانشگاه نیست منظور ما همان سوپ و آشی می باشد که در مصارف روزانه از آن استفاده می شود من با راه اندازی کسب و کار درحوزه رشته توانستم سرمایه ام را چند برابر کنم در اینجا به معرفی انواع رشته های سوپی، رشته پلویی و آش رشته پرداخته شده است.
رشته سوپی
برای پاسخ به این سوال که رشته سوپی چیست با ما همراه باشید تا در ادامه شمارا با این محصول آشنا سازیم: رشته سوپی یا ورمشیل به نوعی یک رشته فرنگی است که به صورت های نوار های نازک و طولانی ساخته می شوند.
از این محصول اکثرا برای تهیه انواع سوپ ها استفاده می شود اما استفاده اصلی آن برای نودل و در برخی از کشور ها نیز برای تهیه اسپاگتی و یا ماکارونی استفاده می شود.
همه رشته و موادی که برای تهیه ماکارونی ها استفاده می شود همان آب و آرد و نمک ید دار هستند و تنها تفاوتشان در استفاده و نیز انداره و طول رشته هایی است تولید می شوند. این رشته هایی که به صورت آماده در بازار ها موجود هستند به صورت خام بوده و در حین پخت سوپ ها پخته آماده خوردن می شوند.
رشته پلویی
یکی از خوراکیهایی که بسیاری از افراد از گذشته تا به امروز آن را همراه با پلو میل می کردند رشته پلویی بوده که به صورت سنتی، سبوس دار و گیاهی در حال عرضه می باشد.
طبع این خوراکی از دیدگاه طب سنتی گرم می باشد و می توان آن را همراه با برنج قرار داد چرا که برنچ طبع سرد داشته و همراه شدن با رشته پلویی می تواند از بروز بسیاری از مشکلات تا حد زیادی جلو گیری کند.
این محصول در اصل از آرد سبوس دارد گندم تشکیل می شود که در دسته غلات مقوی قرار می گیرد از این رو می تواند برای بسیاری از افراد مفید باشد.
افرادی که قصد لاغری را دارند می توانند از این این رشته های پلویی استفاده داشته باشند چرا که با علت وجود سبوس در این خوراکی می تواند در روده با سرعت کمتری جذب شود و احساس بوجود آمدن گرسنگی را تا حد زیادی کاهش دهد.
آش رشته
در حال حاضر یکی از انواع غذاهای محلی و اصیل ایرانی را می توان به آش رشته اختصاص داد که طرفداران زیادی داشته و نیز بسته به مناطق مختلف کشور از لحاظ نحوه درست کردن با یکدیگر متفاوت می باشند.
لذا، آش رشته شیرازی، گیلانی، شمالی و عراقی از انواع آش رشته هایی محسوب می شوند که با تنوع غذایی بسیار بالا و خوشمزه با کیفیت مطلوب تهیه می شوند که مواد مقوی و مغذی فراوانی نظیر: انواع حبوبات، سبزیجات و … را شامل می شوند.
امروزه آش رشته با تنوع کیفیت بالا در برخی نقاط مختلف کشور توانسته طرفداران زیادی را به خود جذب کند که آش رشته شیرازی، از مرغوب ترین و بهترین غذاهای اصلی شیراز است که اکثرا در ماه مبارک رمضان از آن به عنوان پیش غذا سرو می کنند.