کد خبر: 234353
تاریخ انتشار: شنبه 29 بهمن 1401 – 13:59
مصرف فست فود سالم امکان پذیر است
به گزارش سرویس خبری بهداشتنیوز کالریها و مواد مغذی بهراحتی در دسترس هستند.دانستن اینکه چه چیزی را از قبل سفارش می دهید یا چگونه اینکار را انجام میدهید می تواند نگرش بهتری نسبت به فستفودها به شما بدهد.پیدا کردن یک وعده غذایی متعادل در یک رستوران فست فود ممکن است نیاز به درخواستهای ویژهای داشته باشد،اما نگران نباشید.از درخواست سبزیجات اضافی،جایگزین کردن یا کنار گذاشتن چیزی نترسید.
این نکات را هنگام سفارش فست فود در نظر داشته باشید:
پروتئین بدون چربی، سبزیجات و فیبر را هدف بگیرید:از وعدههای غذایی زیاد خودداری کنید.سعی کنید کالری وعده غذایی خود را در حدود ۵۰۰ یا کمتر نگه دارید.در بین انواع فستفود،همبرگر کالری بیشتری نسبت به بقیه دارد اما اگر میل به همبرگر دارید،راههایی وجود دارد که میتوانید کالری آن را کنترل کنید:
کم چرب ترین نوع برگر را که می توانید سفارش دهید.
یک همبرگر تکی با سایز کوچک سفارش دهید.
برگر خود را بدون نان سفارش دهید یا بخواهید آن را به همراه کاهو برایتان بیاورند
همیشه به جای مرغ سرخ شده،مرغ کبابی را انتخاب کنید.
اگر در مورد فست فود به دنبال غذاهای دریایی هستید،باید با احتیاط عمل کنید.اگرچه ممکن است ماهی انتخاب سالمتری به نظر برسد اما میزان کالری بسیاری از ماهیها در رستورانهای فست فود بالا است
این روزها تعدادی از فست فودها سالاد درست می کنند.بنابراین برخی از چاشنی هایی که روی آن سالادها پیدا می کنید می توانند پتانسیل سلامتی آنها را کاهش دهند اما راههایی وجود دارد که میتوان سالاد فست فود را سالم نگه داشت:
به دنبال یک منبع بدون چربی پروتئین مانند مرغ کبابی،لوبیا یا تخم مرغ باشید.
در سالاد خود،انواع گروه های غذایی مانند میوه ها،مغزها و دانه ها را بگنجانید.
برای سالاد خود درخواست اسفناج یا سایر سبزی های برگ تیره را داشته باشید.
کاهو را به عنوان پایه سالاد خود درنظر بگیرید و سبزیجات دیگر را اضافه کنید.فلفل، سالسا و پیاز گزینه های خوبی برای این کار هستند.
برای افزودن پروتئین به سالاد،میتوانید از گوشت بدون چربی،لوبیا چیتی یا لوبیا سیاه استفاده کنید.
از ماست یونانی یا آورکادوو بهعنوان مواد افزودنی برای سالاد خود استفاده کنید.
سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهای مورد علاقه افراد است و جزء اصلی اکثر فستفودها را تشکیل میدهند اما آنها اغلب بیش از حد فرآوری شده،سرخ شده و مملو از چربی اشباع شده هستند.اگر واقعاً هوس سیب زمینی سرخ کرده دارید، کوچکترین اندازه ممکن را تهیه کنید.
از خردل،سالسا، سرکه،هوموس و سس تند میتوانید بهعنوان چاشنی غذا استفاده کنید.
یک نظرسنجی نشان میدهد که تقریبا نیمی از افراد هر هفته فست فود میخورند.سعی کنید مصرف فست فود خود را حداکثر به یک بار در هفته محدود کنید.بیشتر فست فودها از مواد بسته بندی شده و فرآوری شده تهیه می شوند.بنابراین،میزان نمک آن بسیار بالا است.همچنین فستفودها بهدلیل اینکه فاقد ویتامین و مواد معدنی هستند،بنابراین نیازهای بدن ما رو تامین نمیکند.
منبع step to health
تاریخ ۱۶ فوریه ۲۰۲۳
<بهداشت نیوز / منبع