با توجه به روی آوردن مردم به میوه خشک به عنوان یک خوراکی و میان وعده مقوی و سالم باراز فروش این محصول نیز روز به روز در حال افزایش می باشد. بنابراین می توان با کسب تجربه و آموزش در این حوزه یکی از فروشندگان عمده میوه خشک در سطح جهان باشیم. من نیز در ابتدا مانند شما از تجارت میوه خشک اطلاعات چندان زیادی نداشتم اما با علاقه ای داشتم بدنبال آموزش رفتم و در حال حاضر یکی از تاجران موفق حوزه میوه خشک هستم.
میوه خشک
آجیل میوه خشک در بین تنقلات سالم و مغذی که سرشار از ارزش غذایی هستند، قرار دارد.
بسیاری معتقدند که می توان از میوه خشک به عنوان یک میان وعده استفاده کرد.
در واقع میوه خشک همان ورق های میوه است که با استفاده از روش های مختلف شده و حجم آن متراکم شده است. برای تهیه میوه خشک میوه های رسیده و آبدار را به اسلایس های نازک تبدیل می کنند.
میوه هایی مانند آلو، انجیر، کشمش، زرد آلو و توت خشک از معروف ترین انواع میوه خشک هستند. درست است که میوه تازه منبع کاملی از ویتامین و مواد معدنی است، اما میوه خشک هم تمام این مواد مغذی را دارد. فقط آب خود را از دست داده است.
میوه خشک استوایی
باید بگوییم که میوه خشک استوایی در سراسر جهان دارای طرفداران بسیار زیادی است، آنها به شکلهای متنوعی تهیه و تولید می شوند نوع استوایی این محصولات طرفداران زیادی دارند آنها به شکل چیپس بوده و بسیار خوشمزه هستند.
تجارت این ماده غذایی بسیار پر سود می باشد و از میزان خرید و فروش بالایی برخوردار هستند، صادرات آنها سودآوری فراوانی برای کشور دارد میوه هایی که کاملاً خشک شده اند با هم ترکیب می گردند.
و دارای تنوع رنگ و مزه هستند، بهتر است هنگام خرید آنها برند تولید کننده را مورد بررسی قرار دهید از دیگر گزینه های مهم این است که میوه های خشک برای سلامتی بدن مفید هستند و هیچ گونه عوارضی به دنبال ندارند.
برای این که میوه های خشک استوایی در انواع مهمانیها و پذیراییها استفاده شوند.
میوه خشک افغانستان
میوههای خشک در زمان خشک سازی آب خود را به تدریج ازدست می دهند و فشرده می شوند و تا حدودی کوچک می شوند و علی رغم کوچک شدن میوه خشک افغانستان حاوی مواد و ترکیبات مفید برای بدن بوده و منبع عظیمی از فیبر خوراکی به شمار میرود.
میوههای خشک اغلب سرشار از منیزیم، آهن و فسفر می باشند وطعم میوه را در خود حفظ می کنند و در حین خشک شدن ویتامین C موجود در خود را حفظ می کنند. در میوه های خشک میزان کالری آنها نیز نسبت به میوه تازه زیاد بوده پس مصرف میوههای خشک باید به اندازه نیاز باشد.
با توجه به اینکه میزان قند موجود در میوه های خشک بسیار بالا است در بدن ایجاد واکنش انسولینی می کند. اشخاص مبتلا به دیابت بایددر مصرف آن احتیاط لازم را بکنند، ولی کار شناسان تغذیه در مورد افراد سالم معتقدند که مقدار قند طبیعی موجود در میوههای خشک آثار سوئی برای آنها ندارد.