با توجه به بازار کساد به دنبال راهی برای افزایش درآمدم بودم ولی هرچقدر بیشتر کار می کردم نتیجه ای نمی گرفتم تا اینکه به فکر وارد شدن به تجارت به عنوان شغل دوم افتادم و توانستم با تولید و عرضه شیره انگور به تمامی شهر های ایران به سود زیادی دست پیدا کنم.
شیره انگور خانگی
کاربرد شیره انگور خانگی در غذا های مختلف کاملا متفاوت بوده،بنابراین اگر آنها را گروه بندی کنیم، شامل موارد زیر می باشد:
- به عنوان سُس و چاشنی.
- مورد استفاده برای تهیه دسر و شیرینی.
- به عنوان نوشیدنی (شربت) و افزودنی به نوشیدنی ها.
- در فرآیند پخت و پز.
یکی از پر کاربرد ترین نمونههای استفاده از شیره انگور، استفاده از آن به عنوان ” سُس ” یا چاشنی می باشد و بخش زیادی از مراحل تولید شیره انگور مانند تهیه سس است و این شیره را اکثرا همراه با غذا ه او خوراکی هایی که در طب سنتی، به آن ها غذاهای سرد (غذاهای دارای طبع سرد) می گویند، سرو میشود.
شیره انگور که به آن دوشاب نیز گفته میشود، دارای طبعی گرم و تر می باشد و گرفتن شیره انگور، کاری سخت و وقتگیر میباشد.
شیره انگور سیاه
همچنین می توانید از خاک سفید نیز استفاده کنید و به شیره انگور سیاه اضافه کنید تا طعم آن کمی شیرین شود. البته این روش ها زمانی پاسخ گو خواهد بود که طعم ترش شیره انگور زیاد نباشد و مزه کپک و یا فاسد شدن ندهد، چرا که در آن صورت باید آن را دور بریزید و استفاده از آن ممکن است به سلامت شما آسیب وارد کند.
بنابراین این روش ها و استفاده از شیره انگور ترش شده تنها زمانی امکان پذیر است که طعم ترش آن زیاده نباشد و یا هنگام درست کردن در منزل به آن طعم شیرین دلخواه نرسیده باشد و یا انگورها بسیار ترش بوده و شیره انگور مورد نظر شیرین نشده باشد.
در این صورت می توانید با روش های ذکر شده به آن طعم شیرین دهید و استفاده کنید.
این شهد خوشمزه یکی از فرآورده های میوه انگور است و نسبت به انگور کالری بسیار بالایی دارد، طبیعت آن گرمتر است و سرشار از کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، کربوهیدرات است.
شیره انگور ملایر
برای درمان برخی بیماری ها، لازم است که شیره انگور ملایر را در زمان خاص و طبق یک دستورالعمل مخصوص مصرف کنید ،در زیر به معرفی چندین روش مصرف شیره انگور می پردازیم:
۱-برای رفع کم خونی باید هر روز صبح و بصورت ناشتا ،یک تا دوقاشق غذاخوری شیره انگور میل کنید چرا که باعث افزایش تولید آهن در بدن و جلوگیری از کم خونی می شود.
۲-مادران دارای شیر رقیق روزانه با مصرف دو تا سه قاشق شیره انگور یا تهیه معجون زیر، و مصرف روزانه آن می توانند شیر خود را غلیظ کنند.
برای تهیه این معجون به یک پیمانه شیر،۲قاشق غذاخوری شیره انگور زرد،۲تکه چوب دارچین و ۱عدد دانه هل نیاز است.
ابتدا شیر را به همراه هل و چوب های دارچین داخل شیر جوش بریزید و اجازه دهید تا شیر به جوش بیاید و پس از خاموش کردن حرارت شیره را به آن اضافه کنید .