همه ما داریم روز به روز تلاشمون رو از قبل بیشتر می کنیم تا به پول و درآمد بیشتر برسیم ولی گاهی ساعت های طولانی از شبانه روز را صرف می کنیم اما انرژی و زمانی که خرج کردیم چند برابر درآمد هایمان است، زیرا روش صحیح به دست آوردن پول و ثروت را نمی دانیم، تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا روش های آسان و صحیح آن را برایتان فاش کنیم.
پسته فندقی امسال
پسته فندقی امسال در فصل زمستان رشد می کند اما بیشتر آن را در مناطق گرم و خشک می بینیم چرا که با این نوع آب و هوا سازگار می باشد.
اما لازم به ذکر است خرید پسته فندقی امسال نیاز به اطلاعاتی دارد تا بتوانیم خریدی خوب داشته باشیم تا در ادامه مسیر دچار ضرر و زیان و مشکل نشوید.
- در مورد خرید پسته مرغوبیت آن مهم می باشد باید در اولویت قرار داد پسته احمد خانی جز پسته فندقی، ترد و با سایز مناسب هستند، البته شکل ظاهری پسته ها ممکن است با هم متغیر باشد.
- مورد بعدی که باید توجه داشت این است که هر چه سایز پسته ها بزرگتر شود ارزش آنها نیز بالاتر رفته و برای پذیرایی مناسب تر خواهد بود.
- همچنین به کشیده بودن و درصد خندان دیدن پسته ها نیز توجه داشته باشید چرا که هرچه درصد این موارد بالاتر برود مرغوبیت آن نیز بیشتر خواهد شد.
پسته اکبری تازه
پسته به طور کلی به دو گروه گرد و دراز تقسیم می شود اما به طور جزئی به چند گونه آن اشاره می کنیم، پسته اکبری تازه جزو معروف ترین انواع پسته می باشند.
همچنین در رابطه با خواص پسته می توان به کمک به سلامت قلب اشاره کرد چرا که می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد همچنین خوردن آن به کنترل وزن و سلامت چشم نیز کمک می کند.
در رابطه با مشخصات ظاهری پسته باید گفت هر کدام از انواع پسته که عرض شد از مشخصات خاصی برخوردارند که برای مثال بعضی از پسته ها هنگام رسیدن قرمز روشن می شود.
پسته رفسنجان امروز
پسته رفسنجان امروز درجه یک، درشت و تازه، رسیده و یکدست و بدوم کرم خوردگی می باشد و یک گزینه عالی برای پذیرایی از میهمان است.
از خشکبار پر خاصیت و مفید برای تمام سنین پسته است که داخل یک پوسته سختی کرم رنگ قرار دارد و رنگ آن سبز خوشرنگی است که به رنگ سبز مغز پسته ای معروف است.
پسته در قسمتهای زیادی از ایران که آب و هوای سرد و خشک دارند کشت و تولید می شود، اکثر باغ های پسته در کشور ما در استان کرمان و سمنان دیده می شود.
پسته ای که تازه برداشت می شود داخل یک پوسته نرم قرار دارد که در این مرحله به آن پسته خام می گویند که بسیاری از افراد پسته را به صورت خام مصرف می کنند.
لایه نرم بیرونی باید برداشته شود و لایه داخلی آن که شامل یک پوسته سخت و محکم و گوشته داخلی پسته است مشخص می شود.