ثروتی را که امروز از طریق تجارت پودرهای خوراکی به دست آوردم مدیون ارزش دادن به خودم هستم که اگر انسان به خود و زندگیش اهمیت دهد قطعا برای داشتن آرامش و رفاه خود هر کاری که بتواند انجام می دهد و من با تکیه بر این موارد و قرار گرفتن در مسیر درست توانستم ثروت بسیاری را به دست آورم.
پودر کیوی
پودر کیوی همانند کیوی تازه خواص زیادی دارد که می تواند در زمان های کمبود کیوی تازه جایگزین مناسبی باشد. پودر کیوی خواصی کاملا مشابه به کیوی تازه دارد. از این پودر می توانید به عنوان یک ترد کننده گوشت قرمز و کباب ها استفاده کنید. کباب چنجه با این پودر طعمی نرم تر و متفاوت خواهد گرفت.
همچنین پودر کیوی می تواند به تنهایی یک چاشنی عالی و خوشمزه در آشپزخانه شما باشد. پودر کیوی یک اسانس طبیعی و خوشبو است که در موارد زیادی از جمله تهیه دسر و ژله کاربرد دارد.
پودر کیوی نسبت به انواع منجمد این محصول خواص و ترکیبات خود را بهتر حفظ می کند. از این رو ماده مغذی تری محسوب شده و برای استفاده در رژیم های غذایی کاملامناسب است. پودر کیوی مانند کیوی تازه سرشار از ویتامین ث، مواد معدنی، فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. مصرف مستمر این پودر خوش بو و خوش طعم در جلوگیری از سرطان و پیری زود رس بسیار موثر است.
پودر پوست لیمو
اما در کنار مواردی که گفته شده حالا چگونه و با چه ترفندی پوست لیمو را خشک کنیم؟ تا پودر پوست لیمو مرغوبی را به دست آوریم.آیا این کار زمانبر است؟ اگر زمان زیادی نداشته باشیم و تهیه پوست لیمو خشک برای ما در مدت زمان کمتری اولویت باشد.
یا هر جای دیگری با استفاده از اجاق خشک کنید این کار قابلیت اجرا دارد، شاید هم شما بگوئید من هیچ عجله ای ندارم و فقط میخواهم یک راه به من نشان دهید که آن ها را خشک کنم بدون زحمت زیادی و بدون اینکه بخواهم کار خاصی انجام دهم.
اگر شما مدت زمان بیشتری در اختیار خود داشته باشید و مقداری پوست لیمو ترش هم برای تهیه لیمو خشک خریدید، به شما توصیه ای دارم، کافیست آن ها را روی پیشخوان آشپزخانه پهن کنید.
اگر هم در محیط آپارتمانی زندگی نمی کنید و محل سکونت شما در خانه ای حیاط دار یا روستایی می باشد، می توانید لیمو های خود را درون سینی در حیاط منزل و حتی پشت بام قرار دهید، اگر هم در منطقه جغرافیای خاصی زندگی می کنید.
آن هم اینکه برای در امان ماندن از رطوبت شب و اختلال در چرخه از دست رفتن آب موجود در پوست لیمو ها، آنها را دو ساعت پس از غروب آفتاب به داخل خانه یا یک محیط بسته مسقف با دمایی بالاتر منتقل کنید.
زیره مشهد
محبوبیت غذاهای جنوب آسیا, آفریقای شمالی و خاورمیانه, موجب افزایش تقاضا برای خرید دانه های زیره در اروپا شده است بریتانیا بزرگترین وارد کننده بذر زیره سبز در اروپا است که فرصتهای خاصی را برای تامین کنندگان صنعت کاری فراهم می کند.در ایران نیز زیره مشهد بسیار معروف می باشد.
فرصتهای دیگر برای تامینکنندگان جدید از کشورهای در حال توسعه را میتوان در بازارهای بزرگ یا در حال رشد دیگر مانند المان، هلند، فرانسه و لهستان پیدا کرد.
اثبات اینکه زیره سبز به روش پایدار تولید میشود میتواند شانس صادرات را برای تامینکنندگان در کشورهای در حال توسعه افزایش دهد.
دانههای زیره میوههای خشک ورسیده گیاه زیره سبز هستند. اگر چه بخشی از گیاه که برای ادویه استفاده می شود معمولا دانه معرفی می شود، اما از نطر علم گیاه شناسی میوه ای است که از گوشته و دانه تشکیل شده است.
در طبقه بندی بین المللی تجارت تنها زیره سبز خالص وجود ندارد و زیره سیاه و یا سیاهدانه که دانه گیاه پیاز می باشد در ان به چشم می خورد. زیره سیاه عمدتا در کشورهای هند، پاکستان و ایران مصرف می شود و در اروپا شناخته شده نمی باشد.