یکسری از اهداف بسیار بزرگ و سخت است. اما مهم ترین و بهترین راه برای رسیدن به اهداف بزرگ این است که شما هدفی که بسیار بزرگ است را به هدف های کوچک تر تقسیم کنید و هر کدام را جدا انجام بدهید در این صورت می توانید به هدف های بزرگ نیز دستیابی پیدا کنید و موفقیت برایتان قطعی می شود.
رشته سوپ انسی
از محصولات خمیری تولید شده در ایران رشته سوپ انسی می باشد که به صورت سنتی و همچنین صنعتی تولید می گردد.
از جمله محصولات خمیری که در ایران خیلی طرفدار دارد رشته آش کیلویی است که می توان آن را هم از طریق دستگاه های جدید صنعتی و هم به روش قدیمی و سنتی تولید کرد.
البته سایر کشورها نیز ترکیبات مشابه را تولید کرده اند مثل محصول نودل در کشور ژاپن که به لحاظ ترکیبی و ظاهری تقریبا مشابه رشته آش در ایران است.
امروزه خواص خوردن آش رشته به دلیل داشتن انواع ویتامین ها و مواد مغذی را همه می دانند و مخصوصا در ایران طرفداران زیادی دارد.
رشته آش یکی از ترکییات اصلی این غذای پر خاصیت و خوشمزه می باشد.
رشته آش بخشی
رشته آش بخشی از ترکیب کردن گندم با آب و همچنین مقداری نمک تولید می شود.
محصول به دست آمده پس از عمل آوری چه به صورت سنتی و چه با روش های صنعتی برش خورده و بعد از خشک شدن برای مصرف آماده می شود.
رشته آش کیلویی یکی از فرآورده های خمیری است که پایه اصلی ترکیبات آن از گندم تشکیل می شود.
رشته آش کیلویی مقدار زیادی کربوهیدرات دارد و در برخی موارد با موادی مغذی مثل فولات غنی می شود.
فرآورده های خمیری مثل رشته آش معمولا به تنهایی استفاده نمی شوند و ارزش غذایی آن ها در مواقعی که به همراه غذا صرف می شوند بیشتر است.
رشته اش کیلویی در مقایسه با نوع پلویی آن ضخیم تر بوده و برعکس رشته پلویی که پس از خشک شدن تفت داده می شود.
رشته آش کاملا به صورت خام تهیه و مصرف می شود و به همین دلیل رنگ روشن تری از رشته پلویی دارد.
رشته آش حمید
امروزه خاصیت های رشته آش حمید و کاربرد آن برای اکثر ایرانی ها مشخص است.
خوشبختانه بسیاری از کارخانه های تولید ماکارونی و پاستا خط تولید رشته آش را نیز به خطوط تولیدی خود اضافه کرده اند.
جهت خرید رشته آش کیلویی حتما به برندی که دارد توجه کنید که معتبر و شناخته شده باشد.
نکته بعدی الزام درج مهر وزارت بهداشت بر روی بسته بندی رشته آش و داشتن تاریخ تولید و انقضا می باشد.
یکی دیگر از مواردی که باید در خرید به آن دقت کرد رنگ رشته آش کیلویی می باشد که باید سفید مایل به کرمی بوده و عاری از هرگونه تیرگی و کدری باشد.
این نکته را به یاد داشته باشید که رنگ روشن رشته آش کیلویی نشان دهنده تازگی آن است.