در واقع همه کارها با یک ایده کار شروع شده و اگر برای برنامه ریزی، تعیین استراتژی و توسعه آن وقت و زمان صرف شود قطعا می توان در آن ایده برای کار موفقیت قابل توجهی کسب نمود.
کشک گوسفندی تازه
شیر گوسفند، بز، گاو مواد مهمی هستند که از آن ها یا ترکیب آن ها کشک های مختلف از جمله گوسفندی تهیه و تولید می شود، حجم کم کشک گوسفندی تازه شاید از نطر ظاهری مطلوبیت آن چنانی نداشته باشد اما از نظر پروتئینی از درصد بالایی قرار دارد که شاید هیچ گونه مواد غذایی مثل آن یافت نمی شود. کشک ها و قره قروت سفید مایع می تواند گرسنگی را تا ساعاتی برطرف کند و معده را تاحدی پر نگه دارد، برای جلوگیری از پوکی های استخوان نیز مواد فسفر و کلسیم موجود در کشک کمک کننده آن خواهد بود.
پنیر دیپ گودا
به جای استفاده از چدار، می توانید از انواع دیگر پنیر دیپ گودا به عنوان جایگزین استفاده کنید و اکنون می توانید چند جایگزین وگان بخرید یا می توانید سسهای پنیر گودا خود را درست کنید. پنیر چدار نوعی پنیر سفت است که از شیر گاو تهیه می شود و محتوای چربی نسبتاً بالایی دارد که حدود 50٪ است و این درجات مختلف رسیده است که در درجه اول طعم و قوام را تعیین می کند. طعم پنیر گودا جوان خفیف می باشد و مدت زمان بلوغ آن حدود سه ماه می باشد ولی مدت زمان بلوغ پنیر گودا متوسط حدود چهار تا شش ماهه می باشد و طعم آن تند و مغزدار است و چدار بالغ مدت زمان طعم دهی آن بین نه ماهه تا دو ساله به طول می انجامد و طعم آن به شدت دلچسب است.
کیک هویج و گردو
کیک های زیادی در سراسر جهان موجود است که یکی از آنان را می توان به کیک هویج و گردو اشاره کرد که از طرز تهیه های مختلفی پخته می شود که یکی از متداول ترین آن می توان به دستور زیر اشاره کرد؛ مرحله اول؛ هویج ها را شسته و رنده می کنیم و در داخل پیاله تخم مرغ ها را یکی کی می شکنیم و وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم. – مرحله دوم؛ با استفاده از همزن برقی آن را به مدتی که مایع مورد نظر به رنگ کرم و کش بیاد هم می زنیم و در آخر روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و دوباره آن را در مدت 1 دقیقه هم می زنیم؛ مرحله سوم؛ بکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه می کنیم و آن را در مایع الک می کنیم. – مرحله چهارم؛ هویج و گردو را به صورت نگینی به مواد اضافه می کنیم مرحله پنجم؛ زمانی که مایع کامل یکدست شد آن را در داخل قالب مورد نظر می ریزیم و در داخل فر با درجه 175 سانتی گراد قرار می دهید.